Namaste!

 

Ik ben Marjan de Voogd-Bisnajak, geboren in Suriname, van Hindoestaanse afkomst en al weer 40 jaar in Nederland.

 Koken is mijn passie, niet alleen Aziatische gerechten, zoals Indiase curry en roti-kip, maar ook van de Europese keuken, zoals risotto of boeuf bourguignonne word ik enthousiast. De meeste mensen pakken een kookboek als ze een recept willen opzoeken, ik lees ze als een gewoon boek. Ik vind het leuk, om andere mensen mee te laten genieten van al het lekkers, dat ik klaarmaak.

Dat is de reden waarom ik Gsellie ben gestart, bij mij kan je op woensdag een huisgemaakt gerecht afhalen, nadat je een bestelling hebt geplaatst.

Tot woensdag!

Namaste!

 

Ik ben Marjan de Voogd-Bisnajak, geboren in Suriname, van Hindoestaanse afkomst en al weer 40 jaar in Nederland.

 Koken is mijn passie, niet alleen Aziatische gerechten, zoals Indiase curry en roti-kip, maar ook van de Europese keuken, zoals risotto of boeuf bourguignonne word ik enthousiast. De meeste mensen pakken een kookboek als ze een recept willen opzoeken, ik lees ze als een gewoon boek. Ik vind het leuk, om andere mensen mee te laten genieten van al het lekkers, dat ik klaarmaak.

Dat is de reden waarom ik Gsellie ben gestart, bij mij kan je op woensdag een huisgemaakt gerecht afhalen, nadat je een bestelling hebt geplaatst.

Tot woensdag!

Namaste!

 

Ik ben Marjan de Voogd-Bisnajak, geboren in Suriname, van Hindoestaanse afkomst en al weer 40 jaar in Nederland.

 Koken is mijn passie, niet alleen Aziatische gerechten, zoals Indiase curry en roti-kip, maar ook van de Europese keuken, zoals risotto of boeuf bourguignonne word ik enthousiast. De meeste mensen pakken een kookboek als ze een recept willen opzoeken, ik lees ze als een gewoon boek. Ik vind het leuk, om andere mensen mee te laten genieten van al het lekkers, dat ik klaarmaak.

Dat is de reden waarom ik Gsellie ben gestart, bij mij kan je op woensdag een huisgemaakt gerecht afhalen, nadat je een bestelling hebt geplaatst.

Tot woensdag!